Handelsbetingelser

1. Priser
Alle vore priser er i danske kroner og oplyst eksklusive moms. Priserne er inklusive levering i Danmark, undtaget Færøerne og Grønland. Varer til Grønland og Færøerne sendes altid momsfrit og med et fragttillæg.

2. Bestilling
Ved afgivelse af bestilling på Bonrullen.dk accepterer du som kunde samtidig disse vilkår.

Bestilling sker ved udfyldelse af formularen på den side, for det produkt du ønsker at købe, på Bonrullen.dk. Ved ønske om levering af et parti af en anden størrelse end opgivet på produktsiden kan bestilling ske via email: service@bonrullen.dk. Ved forespørgsler på andre typer produkter eller special-produktioner kan bestilling ligeledes ske via email.

Efter bestilling på bonrullen.dk bliver din ordre behandlet og du vil hurtigst muligt derefter modtage en email med besked om at ordren er modtaget af os.

3. Levering
Bonrullen.dk leverer alle varer indenfor 2 hverdage med mindre andet nævnes. Ved bestilling før kl. 14 på hverdage bestræber Bonrullen.dk sig på at få afsendt varerne samme dag.

4. Betaling
Efter levering af dine produkter fremsender Bonrullen.dk en i faktura i PDF-format via email med en betalingsfrist på 10 dage netto med indbetaling via bankoverførsel.

Bonrullen.dk forbeholder sig retten til at kreditvurdere og evt. afvise at give kredit. I disse tilfælde vil kunden blive informeret om muligheden for at forudbetale for ordren.

Ved manglende rettidig betaling vil en rykker blive fremsendt fra vores økonomi-system. Efterfølgende rykkere vil blive tilføjet rykkergebyrer og renter af det skyldige beløb jf. Rentelovens §5. Ved forsat manglende betaling af det fulde beløb, inklusive rykkergebyrer og renter, vil det skyldige beløb blive overdraget til opkrævning via inkasso. Omkostninger til inkasso-opkrævning tilfalder desuden debitor.

5. Annullering af ordre
Ordrer der endnu ikke er afsendt af Bonrullen.dk kan annulleres ved at kontakte Bonrullen.dk på service@bonrullen.dk.

Hvis dine produkter er afsendt har du mulighed for at returnere dem jf. pkt. 6.

6. Returret
Bonrullen.dk sælger kun til erhvervskunder og disse har ikke jf. lovgivningen returret. Dog giver Bonrullen.dk mulighed for returnering af varer såfremt følgende kriterier er opfyldt:
  • Bonrullen.dk skal kontaktes forudgående indenfor 14 dage efter levering
  • Skriftlig accept fra Bonrullen.dk skal foreligge
  • Emballagen skal være ubrudt og ubeskadiget
  • Kunden betaler selv for returneringsomkostninger

7. Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Bonrullen.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigst muligt - og senest 14 dage efter modtagelse - rette henvendelse til Bonrullen.dk på service@bonrullen.dk.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 6 måneder efter du har fået varen leveret.

8. Forbehold
Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl. Der tages forbehold for udsolgte varer eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.


 

BONRULLEN.DK   -   Pile Alle 30B   -   2840 Holte   -   service@bonrullen.dk   -   Handelsbetingelser  
Termopapir Thermopapir Bonrulle Bonrullen Bonruller